Craciun sare la gatul ANL, a lui Adrian Nastase, Stefan Dimitriu si Ion Tiriac implicit !

Din nou, directorul Craciun dezinformeaza.

Singura solutie este sa plece, sa lase pe cine poate conduce o institutie echidistant, se scrie insistent pe grupurile florestenilor.

 Sare indirect ca functionar public  la gatul Statului Roman,prin ANL,  la gatul Napoca SA, a lui Adrian Nastase, Dimitriu Stefan, implicit la gatul lui Ion Tiriac,fost actionar majoritar in Napoca SA. 

Mai vrea cu orice pret sa nenoroceasca o intreaga comunitate, desi are stranse legaturi cu Dejul !

 

Intr-un articol pentru Ziar de Cluj, acesta afirma :

Blocurile ANL din comuna Floreşti au fost edificate fără a avea acord de mediu. Craciun a explicat de ce amplasamentul fermei nu si-a pierdut autorizaţia emisă în urmă cu 20 de ani.

“E adevărat că în perioada în care s-au construit blocurile ANL ferma nu funcţiona. Dar orice fermă care nu a dat o notificare nu a trimis către APM că îşi încetează activitatea sau intră în faliment, ea în baza de date a APM rămâne ca o fermă de pui sau fermă agricolă. Cei care au construit  ANL-urile din câte ştiu eu nu au avut acord de la noi. Cei care au construit acolo atâta timp cât nu au respectat Ordinul 119 respectiv 536 care era în vigoare şi Legea 204 au încălcat un ordin şi o lege”, a declarat Grigore Crăciun. ”

http://www.ziardecluj.ro/grigore-craciun-directorul-executiv-apm-cei-care-au-construit-langa-ferma-au-incalcat-un-ordin-si-o-lege

Agentia Nationala pentru Protectia Mediului a fost infiintata în anul 2004 într-o perioada de reforme institutionale majore în domeniul protectiei mediului. Pai cum sa ceara autorizatie ” de la voi „cand se edifica agentia in 2004, domnule director Craciun, iar blocurile erau construite si predate ?! In 20 iunie 2004, Ioan Rus pierdea in fata lui Emil Boc, primaria Clujului, dupa ce Adrian Nastase taiase panglica de la ANL-uri. 

Apoi, de care care activitate, domnule Craciun ? De crestere a iepurilor sau a puilor ? Pacat ca Sechel a murit ca va spunea vreo doua de noroc in stilul sau inconfundabil.

Autorizatia de constructie care este de negasit pentru transformarea grajdurilor din iepuri in pui, in 2006, a avut aviz de mediu ? Tot cu derogare, sau n-a avut deloc, deoarece lipseste si autorizatia de constructie, stimabile ?

Faceti un drum la CCI Cluj, la Napoca SA, sau la Adrian Nastase la Bucuresti, desi ma indoiesc ca isi va aloca timp pentru dumneavoastra.

Alta intrebare, Craciun ?

Reprezentanţii societăţii Napoca Construcţii susţineau in 2007 că cele aproximativ 34 de hectare angajate de Consiliul Local Floreşti pentru proiectul ANL nu pot fi cedate înainte de anularea contractului pe care societatea îl are cu Agenţia Nationala a Locuintei. “Pasul unu este anularea contractului, iar apoi cei din Floreşti pot prelua terenul angajat prin protocol la ANL.

Noi am fost la licitaţie şi am câştigat-o, iar pentru asta am angajat nişte costuri. Dacă nu se va anula contractul, noi vom acţiona ANL în judecată, la fel cum vom face şi cu Consiliul Judeţean, care a omis să anuleze contractul de reabilitare a stadionului municipal pe care îl avea cu noi şi a atribuit lucrările altor societăţi”, a afirmat preşedintele societăţii Napoca Construcţii, consilierul local PSD de atunci Ştefan Dimitriu.

Reprezentanţii ANL susţin că vor semna protocolul de predare a terenului de 34 de hectare din cartierul Cetatea Fetei, comuna Floreşti către autorităţile locale. “Noi suntem de acord să predăm terenul autorităţilor locale deoarece proiectul de locuinţe în regim de credit ipotecar nu a putut fi continuat. Asta, nu din vina noastră, ci pentru că clujenii nu şi-au manifestat interesul vizavi de oportunitatea oferită de Agenţie”, a explicat Dana Florea din cadrul Biroului de Presă al ANL, pentru Ziua de Cluj

http://ziuadecj.realitatea.net/administratie/primaria-floresti-renunta-la-proiectul-anl–44379.html

 

Deci, responsabilitatea revine ANL, in ceea ce priveste acordul de mediu. Deci este firesc ca Craciun nu are cunostiinta de un acord de mediu. Iata de ce :

“Noi am primit deja avizul verbal de la ANL Bucureşti pentru revalorificarea terenului de la Cetatea Fetei. Acolo sunt în total 40 ha, din care 6,3 ocupate de blocurile ANL. Toată suprafaţa este prinsă însă într-un protocol cu ANL, iar aceştia nu mai au fonduri pentru continuarea proiectului. Ne-au spus că sunt de acord să ne înapoieze cele aproximativ 34 de hectare rămase, iar acum aşteptăm şi răspunsul în scris pentru a ne putea întâlni cu investitorii”, a explicat primarul din Floreşti, Ioachim Vancea.”, in 2007

 Ceea ce faceti dumneavoastra acum, domnule Craciun, este sa aruncati pisica moarta in curte la Napoca S.A., si in curtea Agentiei Nationale a Locuintei, agentie guvernamentala. Adica, acuzati o agentie guvernamentala, ca nu a avut acord de mediu pentru edificarea de locuinte, iar in toata povestea habar nu aveti cred cand s-a infiintat agentia unde lucrati ! 

Sau exista o noua linie trasata de atac la Ion Tiriac si la adresa Grupului de la Cluj ? Asta le-a fost multora cantecul de lebada !

Ceea ce faceti dumneavoastra acum, paradoxal,  este sa acuzati exact partidul care v-a sustinut sa fiti director APM Cluj.

Nicolae Cobarzan, a fost consilier local floresti din partea  PSD 2008-2012, a avut deasemenea posibilitatea sa sesizeze situatia de la ANL, „lipsa autorizatiei de mediu ” pe care onor dumneavoastra o faceti publica dupa 13 ani.

Dar, probabil linia de partid din partea lui Nastase i-ar fi trasat consilierului PSD Cobarzan alte sarcini. In 2011, acesta este rejectat de organizatia PSD Floresti.

S-a consolat urgent, construind cu Vialin Invest SRL, in zona de restrictie sanitara a propriei ferme ! Cu binecuvantarea lui Anna Horvath ! Care stiti unde e !

Rugati-va sa nu citeasca Dragnea articolul asta, si sa-l dea mai departe Danei Nastase, fosta Minculescu !

Habar nu aveti de ce, dar promit ca veti afla !