Comunitatea civica din Floresti, un zero barat !

Da, la 12 persoane timp de 6 ore si alte 6 venite pentru 2 ore dupa servici. Nu am cuvinte, o echipa de ordine pe nicaieri, din care a venit doar Julien Muntean. Probabil restul echipei era la biserica sau facea taxi, la comanda.

Au participat la eveniment : Irina Micu, Gheaja Marcel, Gheaja Anuta,Isabela Munteanu, Julien Muntean, Victoria Melus Zoicas, alte 6 persoane pana la aceasta ora. Deci 12 persoane. S-au anuntat 66, 82 s-au anuntat interesati de eveniment. Vitejii de pe facebook au capotat in fata strazii. Un obicei in Floresti, dealtfel.

protest101

03

La orele 18 au mai venit inca 6. Mi-a fost jena sa tin jandarmii, politistii comunitari, trupele speciale acolo. La orele 17:45, nu era nici un manifestant. Imediat dupa ce am postat asta, au venit, alti 6 manifestanti, care au lucrat pana la ora respectiva.

6666

Acesti oameni, din poza, veniti la ora 18,  au fost extrem de revoltati ca nu pot timp de 2 0re sa manifeste. Ne scuzati, va rugam, alta data va asteptam cu masina de la servici sa va aducem la miting, deoarece toate costurile mitingului au fost suportate de subsemnatul, Gheaja Marcel si Irina Micu. Asa vom fi siguri ca adunam 20 de floresteni pentru un miting !

 

Related posts

2 Thoughts to “Comunitatea civica din Floresti, un zero barat !”

  1. remus

    la ce ora s-a incheiat protestul?

  2. remus

    unul dintre organizatori,in jurul orelor 15 era pe str Florilor….

Comments are closed.