Comunicat de presa U.A.T. Floresti

Joi, 28 mai 2015, de la ora 16.00,  UAT  Comuna  Florești  în parteneriat  cu  SC INDUSTRIAL EURO STAR SRL și SC DECORSIM SRL, organizează în sala de conferințea  pensiunii  Casa  Zânelor  din  comuna Florești,  conferința  intermediară  cu  numărul șase, conform strategiei de implementare a  proiectului strategic POSDRU ID 129124 cu titlul ”Măsuri active în vederea  integrării  pe  piața  muncii”, proiect  cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane. Laaceastă  conferință  vor  participa  membrii  echipei  de  management a proiectului, membrii echipei  de  implementare, precum și  cursanți  implicați  activ  în  desfășurarea  proiectului.

floresti 27 iunie posdru 002

Printre  cei  prezenți se va afla și reprezentantul  autorizat  al  beneficiarului  proiectului,Unitatea Administrativ Teritorială Comuna Florești, respectiv primarul comunei, Horia Petru Șulea.

În cadrul acestei conferințe se vor discuta toate aspectele legate de desfășurarea șiimplementarea proiectului, de la debutul acestui proiect până în prezent. Printre subiectele abordate se va pune în discuție strategia de implementare a proiectului pe perioada celui de al treilea trimestru aferent  anului curent,  ținându-se cont  de respectarea condițiilor  deeligibilitate,  preîntâmpinându-se astfel  viitoarele posibile probleme ce pot apărea pe parcursul implementării proiectului.