Comisia „pentru gaura” a lui Dragnea

„Dorel a ajuns la guvernare. Dorel calculeaza sa vada cit face tot ce a promis in campanie. Ii da cu virgula. Nu incape orice ar face. Dorel se enerveaza si explodeaza ceva cu tehnocrati, comisii de ancheta si sesiune extraordinara. Vaaai, tremuram. Dorele, probleme, ma?!”, a scris Ghinea pe Facebook.

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a anuntat duminica seara, la Romania TV, ca va face o comisie parlamentara de ancheta, pentru ca „s-au gasit probleme mari in Guvern”. Liderul sustine ca bugetul are o gaura de 10 miliarde de lei.

Sper ca viitoarea comisie parlamentara va gasi gaura si cine a facut-o. Speram sa nu greseasca si sa dea in alte gauri. Nervos pe sto-urile din presa, si de pe culoarele Parlamentului, Penalul s-a slobozit in Daniel Constantin :

Domnul Daniel Constantin ar trebui sa vorbeasca despre probleme de la Ministerul Mediului; nu se discuta lucrurile astea in public pana cand nu vom discuta in coalitia de guvernare”

Daniel Constantin, de bun simt, a lasat Penalul in pace. Penalul pare „tamponat” destul de serios, dupa ce si-a luat-o si de la Robert Turcescu.

Ramane sa caute gaura, gaurile, iar noi sa-i uram de bine.One Thought to “Comisia „pentru gaura” a lui Dragnea”

  1. Gloria Adams

    e gaura lui ciolos 🙂

Comments are closed.