Cobarzan vrea dezbatere publica intre 15-21 octombrie, sa-si autorizeze ferma

Surse din Primaria Floresti dau ca data sigura una din zilele incepand cu 15 pana in data de 21 octombrie ca zi de dezbatere publica, pe problema fermei. Asta dupa discutia purtata in cabinetul viceprimarului si ulterior dupa o discutie telefonica purtata cu acesta.

Asta dupa ce de la cabinetul primarului Horia Sulea, mi-a raspuns probabil consilierul acestuia,pe mail,  probabil dupa stil Mihai Petean, nu stiu, intr-un limbaj de lemn, nespecific primarului Horia Sulea :

„Buna seara,

Primaria Floresti nu organizeaza dezbatere publica legata de ferma de pui Bravinvest, acesta fiind apanajul investitorului si a institutiilor publice emitente ale autorizatiei in discutie.

Cabinet primar Horia Sulea

Am revenit cu raspuns cerand la fel de sec urmatoarele :

Spuneti-mi daca ati primit o solicitare din partea Bravinvest SRL de alocare a unui spatiu pentru dezbaterea publica legata de reautorizarea fermei, care va avea loc dupa spusele domnului viceprimar Bogdan Pivariu, intre 15-21 octombrie.

Precizati daca ati dat curs solicitarii si reveniti punctual cu data, ora si locatia pe care ati pus-o la dispozitie Bravinvest. Imi intemeiez solicitarea pe legea 544/2001.

 

Horia Cristea