Coalitia sociopata il pune pe Barbu Daniel la Autoritatea Electorala Permanenta

Prin Daniel Barbu, remarcat prin metaforele idioate de care a dat si da dovada, prin nimic altceva in materie de cultura, Tariceanu &  asociatii  isi baga om la finantarea partidelor. Sociopatia, tulburare de comportament având drept cauză defectele educației într-un mediu social nefavorabil, sociopatia pare a fi prezenta pe scara larga datorita conditiilor in care a crescut actuala clasa politica.

Daniel Barbu, a fost înfipt de PSD-ALDE la conducerea Autorităţii Electorale Permanente (AEP) cu 241 voturi „pentru” şi 63 „împotrivă”. A fost propus de ALDE pentru această funcție. Alegerile și banii pentru partide sunt la mâna lui…

Şeful AEP nu poate fi membru al unui partid politic, având la dispoziţie 15 zile de la validarea mandatului pentru a renunţa la această calitate. Mandatul preşedintelui AEP este de opt ani şi poate fi reinnoit o singură data.

Consider ca prezenta sa la Autoritatea Electorala Permanenta reprezinta un pericol la adresa unor alegeri libere si totodata, datorita modului in care gandeste acest om, un atentat la inteligenta poporului roman. Am luptat in strada in 2014, pentru ca oameni de teapa lui, sa nu ajunga sa aiba alegerile la butoane. Cred ca se impune la Autoritatea Electorala Permanenta, un om care sa aiba tinuta, fara un trecut politic marcat de declaratii cu iz moscovit.

Legat de bugetul alocat preventiei HIV, inteligenta ministrului s-a facut urgent remarcata, nefiind putine persoanele care ii doreau ca bugetul personal, dar si al politicienilor, sa fie injumatatit. Iata ce declara Daniel Barbu :

 “La dezbaterile pe bugetul 2014, m-a frapat, m-a cutremurat cu adevărat următorul lucru. Credeţi-mă, nu vreau să par cinic în faţa dumneavoastră, cu tot respectul pentru respectiva categorie de concetăţeni ai noştri. Bugetul, programul naţional pentru prevenirea şi tratarea HIV este jumătate ca buget din toate programele Ministerului Culturii. Deci, ai Ministerul Culturii şi programul naţional de combatere şi tratament HIV. Jumătate. Unu la doi. După părerea mea, nu suntem în Africa de Sud. Nu sunt milioane de concetăţeni afectaţi de acest hidos flagel al epocii noastre. Personal, nu înţeleg. Am fost cutremurat când mi-am dat seama câte Festivaluri Shakespeare sau cât de amplu am putea face evenimentul, Festivalul Shakespeare de la Craiova, dacă nu am avea acel program sau dacă acel program ar fi la jumătate”.

Acest individ   a declarat in septembrie 2016, în cadrul Ligii Aleşilor Locali ai partidului, că meseria de politician este cea mai grea, mai grea decât meseriile cele mai periculoase, precum mineritul şi a adăugat că este mai riscantă decât misiunea unui soldat în Afganistan, pentru că ”spaţiul public a devenit un fel de teatru de operaţiuni în care orice ales local sau naţional îşi riscă libertatea, sănătatea, în fiecare zi”.

 Marius Apostol, preşedintele Asociaţiei Militarilor Veterani şi Militarilor cu Dizabilităţi, rănit grav în Afganistan de un dispozitiv explozibil improvizat, declara pentru News.ro că i se pare incredibilă afirmaţia senatorului Daniel Barbu şi l-a invitat să ia parte la o excursie „all inclusive” în teatrul de operaţii.

“Îi ofer (lui Daniel Barbu – n.r.) o excursie all inclusive în Afganistan. Unde preotul ne citeşte de fiecare dată când ieşim din bază. Acolo Dumnezeu ştie dacă te mai întorci sau nu. Mi se pare incredibilă comparaţia”, a spus Marius Apostol, preşedintele Asociaţiei Militarilor Veterani şi Militarilor cu Dizabilităţi „Sfântul Dimitrie”, militar în Armata României rămas cu dizabilităţi în urma unei explozii a unui dispozitiv improvizat din Afganistan.

Şi Florin Valea, veteran cu trei misiuni în Afganistan, i-a transmis, pe Facebook, un mesaj dur lui Daniel Barbu, afirmând că ar trebui să îi fie “striviţi” ochelarii de către un soldat pentru aceste declaraţii.

Cristian Rosu, veteran de razboi, prezent in teatrele de operatiuni din afara tarii,  presedinte UNOPA si vicepresedinte COPAC :

Consideram ca Daniel Barbu si-a demonstrat nu o data limitele, atat in ceea ce ii priveste pe cei bolnavi de HIV, cat si in ceea ce ii priveste pe veteranii de razboi. Se contureaza, astfel, in viitor,  un fenomen de contraselectie generalizat, care poate afecta serios parcursul democratic al Romaniei.  Un om care are creierul setat pe discriminare, aminteste prin mesaj, mai degraba de practicile stanilisto-hortyste. Ii sugeram domnului Barbu, daca e politician, sa ii ceara lui Tariceanu o functie in afara tarii, iar daca ajunge presedintele Autoritatii Electorale Permanente, sa fie testat in prealabil de un medic infectionist si de un neurolog. Deoarece limitele sale de gandire, daca sunt transmisibile, pot avea repercursiuni asupra intregii clase politice viitoare, generand efecte cuantificabile dezastrelor naturale, pe termen mediu si lung. Daniel Barbu nu a avut niciodata demnitatea barbateasca de a lupta pentru Romania, ca atare a fost si va ramane un politruc marunt, numit intotdeauna si niciodata ales.”

Sursa foto : fotograf BOGDAN ADRIAN TRANDAFIR

 

Related posts

Leave a Comment