Clujul se pregateste de cele mai puternice miscari de strada

Se pare ca nu America, Rusia, UE, va decide viitorul Romaniei. Ci o lupta intre strada si clasa politica corupta, transpartinica. La Cluj, e linistea dinaintea unui tzunami, care va matura de data asta tot.

De la coruptie si corupti, la parlamentarii care isi fac afacerile comune pe sub masa. CTP arata, intr-un articol pentru Republica :

„Așa cum n-am încetat să scriu și să spun, când demonstrațiile de protest au scăzut în intensitate, nucleul mafiot al PSD va lovi prin altă parte. S-a întâmplat chiar mai repede decât credeam. Cu OUG 13 și Iordache s-a încercat prin Guvern, acum multigușatul senator Ș. Nicolae o plesnește de masă și mai tare în Parlament: toți corupții, mitarnicii, abuzierii în serviciu, traficanții de influență sunt de fapt nevinovați, sunt niște oameni minunați, care dorm câte trei în pat în condiții de igrasie din cauza călăilor DNA. Ei trebuie grațiați, chiar și cei cu pedepse de 10 ani închisoare, iar în locul lor trebuie băgați procurorii și judecătorii care i-au condamnat – partea a doua a frazei Ș. Nicolae n-a rostit-o încă, dar îi țâșnește prin toți porii”, notează Cristian Tudor Popescu în Republica.

Ne găsim în situația pe care o presimt de mult, dar m-am abținut cât am putut s-o rostesc: soarta DNA, soarta Justiției, a noastră, a tuturor celor care ne încăpățânăm să vrem a trăi drept și demn, fără să părăsim România atacată de găina-șarpe Românica, o va hotărî nu Parlamentul, nu Guvernul, nu Președintele, ci înfruntarea dintre Stradă și Ăștia”, încheie Cristian Tudor Popescu editorialul din Republica.One Thought to “Clujul se pregateste de cele mai puternice miscari de strada”

  1. Corina Trifa

    Di totusi, de unde pana unde titlul cu acesti clujeni? Unde sunt? O sursa, ceva?

Comments are closed.