Ciolos nu mai tolereaza atacurile si reactioneza

Fostul premier Dacian Cioloș anunță că-l va da în judecată pe deputatul Eugen Nicolicea. 

La unison cu ceilalti lideri PSD si Eugen Nicolicea, președinte al Comisiei Juridice din Camera Deputațilo a intrat „în război total” cu magnatul George Soros.El a declarat la Antena 3, că: „Soros a plătit niște bani pentru ca niște oameni să ajungă în Guvernul României (…) Soros a finanțat tehnocrați, inclusiv pe Dacian Cioloș” 

Fostul premier Dacian ciolos a decis sa nu mai tolereze atacurile constante din partea PSD: „Domnul deputat PSD care a spus ieri că omul de afaceri George Soroș ar fi plătit bani ca ‘niște oameni să ajungă în Guvernul României’ anul trecut și că m-ar fi ‘finanțat’, va avea ocazia nesperată de a oferi mai multe explicații și probe în instanță. Acolo va avea șansa să reflecteze, la rece, asupra a ceea ce înseamnă o declarație politică iresponsabilă”, a scris Cioloș pe pagina sa de Facebook.

Eu cred că de câte ori dl Dragnea și ai lui îl pomenesc pe dl Soroș, spun, de fapt, următoarele: „Iar am dat cu oiștea-n gard! Oamenii își pun întrebări și nu ne mai votează! Repede, băgați povestea cu Bau-Bau!”, a mai scris fostul premier.