Chiar nu indraznesc sa cred in Romania voastra

Mai fariseilor, credeti ca ne mai prostiti ca si in 89 ? Cand, condusi de rusi l-ati impuscat pe Ceausescu si ati facut revolutie voi intre voi pe sticla.

Cine sunteti voi, mai,  de va arogati o tara ? Niste slugoi moscoviti, care ati pupat mana ruseasca pentru un pol si ne-ati facut sa plecam unde vedem cu ochii. Sa putem sa ingrijim  batranii altora, nu pe ai nostrii, sa reparam retelele de calculatoare ale  altora, nu cele pe care le puteam concepe si executa in Romania.

Mai nenorocitilor, vreti un nenorocit de vot de la noi. Pai nu va pun banner pe ziar ca mi-l spurc, iar macar aici stiu ca nu-mi puteti cenzura nici vorbele, nici actiunile. Sunteti hotii care ne-ati taiat padurile, care ne-ati omorat parintii in spitale, ne-ati infectat cu coruptia endemica care ne subjuga visele.

Sa plecati voi de aici, jeguri corupte, care visati un loc caldut  sa ne distrugeti cu legile voastre idioate. Departe, in Siberia, ca atunci cand scuipati pe noi, sa va inghete saliva in aer.

Ne promiteti autostrazi si cai ferate, iar oamenii crapa din cauza bordurilor, de frig si de foame. Cat credeti ca va mai suportam, perversilor ?

Loviti numai pe la spate, cum v-a invatat Stalin si Lenin, nu aveti curaj sa vorbiti in fata noastra. Va provoc public, la o discutie cu mine, sa ne privim in ochi, sa vedem daca-mi suportati vorbele si atitudinea.

Mi-e sila de voi, de cei care mi-ati furat viitorul, ne-ati facut copiii sa plece unde vad cu ochii, ca sa puteti fura voi in legea pe care tot voi o faceti.

psd-banner

Ce promisiuni ne mai faceti ? Ca ne scoateti cei 102 porci din casa dupa ce tot voi ni i-ati bagat ? Sa jubilam ca nu mai platim taxa TV sa va vedem mutrele automultumite ?

Bai, sau fa, cum zicea toasu Ponta, cine dracu credeti ca mai are curaj sa creada in Romania ?

Sau mai exact care Romania ? A voastra sau a noastra ?

Sursa pozei :CAON