Ce mai spune Nasra de la PSD !

Sprijinirea fermierilor români este o prioritate pentru Partidul Social Democrat, în acest context, PSD a prezentat soluțiile potrivite pentru ca fermierii români să se poată alătura clasei de mijloc.

Având în vedere că în acest moment PNL nu are un program coerent de guvernare, iar tehnocraţii sunt incompetenţi, cel mai bun exemplu fiind întârzierea subvenţiilor pentru fermieri, social-democrații au propus mai multe măsuri în programul PSD pentru sprijinirea fermierilor români.

În primul rând trebuie rezolvată o urgență, plata la timp a subvențiilor: un avans pe 15 octombrie, urmată de plata regulată pe 1 decembrie şi 31 martie pentru 950,000 de fermieri români, apoi o agricultură performantă nu se poate realiza fără un program amplu de investiţii în extinderea sistemului de irigaţii, de asemenea imperios necesar este sprijinirea fermierilor români în competiţia lor cu fermierii străini prin: eliminarea impozitului pe terenuri agricole lucrate, începând cu 2018, impozit zero pe tractoare şi utilaje agricole începând cu 2018, cadastrarea tuturor terenurilor agricole până în 2020, de către stat și TVA de la 9% la 0% pentru toate materiile prime şi serviciile din agricultură” a declarat Horia Nasra, președinte interimar al PSD Cluj. PSD consideră importantă și încurajarea angajării tinerilor în agricultură „prin scutirea angajatului şi angajatorului de toate obligaţiile către stat aferente salariilor pentru fiecare angajator care oferă locuri de muncă noi pentru 3 tineri (sub 35 de ani)” a mai declarat Horia Nasra.

Cred ca cineva a intrat in campanie electorala.

Horia draga, spune-i te rog lui Cornel Itu sa se uite putin peste comunicatele tale. Cetatenii sunt egali in fata legii, asta-i una. Cum emiti normele de aplicare a legii ? Finantare obtii numai daca se recupereza banii de la colegii tai de partid care au devalizat Romania, deoarece nu explici de unde ai ai resurse bugetare pentru asta, iar PSD nu o sa aiba cat e Klaus veci prim ministru. Nu te baza pe Dancu, e prea inteligent sa sustina chestii populiste.

Legat de APIA, mai da-i un telefon si tu lui Zaharia sa-ti explice. Sau lui Horumba, la Bucuresti, vorbiti aceeasi limba. Mie imi este jignita inteligenta.

Pai daca aude Ioan Rus ce chestii propui, se inscrie in PNL sau USR urgent. Legat de irigatii sun-o pe Dana Nastase, fosta Minculescu, sa stii si tu ce a avut Romania.

Apoi pe Iliescu si pe Roman, Stolojan si Vacaroiu, sa-ti explice unde-s tevile prin care se irigau culturile. Pe Nastase, Ponta, Hrebenciuc si Ghita prin ce metode „irigau” partidul.

Cine vrei sa lucreze in agricultura pe 1500 de lei, cand asta-i valoarea ajutorului social in Germania ?

Domnule Itu, faceti ceva, noi vrem sa publicam comunicate, dar le citim totusi in prealabil, ca de-aia e presa.