Catastrofa premier „parlamentaLă” în direct, scapa-ne Doamne de ăștia !

 

Imunoglobina recidiveaza. Nu poti sa duci pe termen lung asa ceva, Ceausescu era clar, cu mult mai inteligent si chiar vorbea parca mai cu putine stalcituri limba romana decat Dancila.

„Incompetența condamnă România! O mostră memorabilă cu premierul D(r)ăncilă Vasilica Viorica, probabil „cel mai paralel” cu realitatea prim-ministru pe care l-a avut această țară.Partidul Naţional Liberal a convocat-o la o audiere în plenul Parlamentului în legătură cu situația economică la zi. Amfost curioși să vedem ce răspunsuri poate da o persoană care citește „Bună ziua” de pe foaie în deschiderea ședințelor de Guvern.

Inițial, Liviu Dragnea i-a interzis să vină în Parlament. Apoi i-a dat voie să vorbească. Acum sigur îi pare rău că tot mai mulți români văd, cu ochii lor, dezastrul și batjocura acestei guvernări PSD-ALDE.”- a transmis PNL prin vocea vicepresedintelui Adrian Oros, intr-o postare pe facebook.

#impostură

 

D(r)ăncilă, premierul cu fițuică

[distribuie] Incompetența condamnă România! O mostră memorabilă cu premierul D(r)ăncilă Vasilica Viorica, probabil „cel mai paralel” cu realitatea prim-ministru pe care l-a avut această țară. Partidul Naţional Liberal a convocat-o la o audiere în plenul Parlamentului în legătură cu situația economică la zi. Am fost curioși să vedem ce răspunsuri poate da o persoană care citește „Bună ziua” de pe foaie în deschiderea ședințelor de Guvern.Inițial, Liviu Dragnea i-a interzis să vină în Parlament. Apoi i-a dat voie să vorbească. Acum sigur îi pare rău că tot mai mulți români văd, cu ochii lor, dezastrul și batjocura acestei guvernări PSD-ALDE. #impostură

Publicată de Partidul Naţional Liberal pe 4 Aprilie 2018Leave a Comment