„Buda probabil nu il cunoaste pe Pivariu si vrea capul lui Sulea, de frica sa nu ii ia locul”

Se pare ca PNL nu trebuie sa fie combatut de PSD, are talentul malefic de a se distruge singur. Prin Cluj-Napoca umbla candva vorba ca Buda vrea „capul lui Sulea”, deoarece omul voia sa candideze in locul lui Buda, la judet si lucrul dracului, ar fi si castigat.

Asa cum declara intr-un ziar local, Buda nu prea stie ce e cu povestea cu primarul din Floresti, iar Tariceanu si Nicolai par ca ii fac cu ochiul inca pe sest, ce-i drept, lui Sulea.

Asa cum am aratat pe larg aici, Bogdan Pivariu, prim vicepresedinte TNL si viceprimar al comunei Floresti, a fost condamnat la 8 luni de inchisoare pentru consum de alcool. Pe cand dosarul lui Sulea e posibil sa nu treaca de camera preliminara.

In conformitate cu art.26 din Statutul PNL :

” în cazul membrilor care ocupă funcții de conducere în interiorul partidului, suspendarea din funcție se aplică de drept în cazul dispunerii măsurilor de arestare preventivă sau de arest la domiciliu, precum și în cazul condamnării în primă instanță. Acestă sancțiune se aplică și membrilor care se află în situația descrisă la momentul adoptării prezentelor prevederi. BEx al organizației din care face parte persoana suspendată va constata acest lucru;

f) suspendarea calității de membru, în cazul condamnării în primă instanță de judecată; suspendarea se aplică de drept și se constată de către Biroul Politic al organizației din care face parte persoana condamnată;

g) demiterea din funcții ocupate în structura partidului;

Un fost coleg al europarlamentarului, declara astazi sub protectia anonimatului :

Buda probabil nu il cunoaste pe Pivariu si vrea capul lui Sulea, de frica sa nu ii ia locul”.

Se pare ca Sulea nu doreste locul europarlamentarului. Deoarece are de gand sa faca public, cu totul altceva. Ceva legat de interesele imobiliare ale unei Societati Comerciale cu cantec. Maine, in exclusivitate. Ca din dosarele lui penale  se va alege praful, oricum. Ca si in cazul parchetarului, dat afara de Sulea din casa. Omul pare a fi ecologist, motiv pentru care foloseste travertinul in loc de parchet.

Si totusi, care vor fi candidatii pentru europarlamentare ?

 Leave a Comment