Breaking News: Un vehicul a intrat in plin in grupul celor care prostestau impotriva Suprematiei Albe in Virginia, SUA

Media catalogheaza incuidentul ca unul de terorism domestic.
La protestul suprematiei albe care dureaza de noaptea trecuta si care este coordonat de Klu Klux Klan s-au strigat lozinci rasiste si naziste. Nationalistii albi au purtat sepcile de campanie ale actualului presedinte al SUA si au strigat „HEIL TRUMP!” si „Ne luam tara inapoi!”
Filmul atacului:

Car plows into counter protesters at white supremacist rally

One is dead and 19 are injured after a car drove into counter-protesters at a white supremacist rally in Charlottesville (warning: graphic)

Posted by NowThis on 12 August 2017

Eveniment in derulare. Vom reveni cu amanunte.
UPDATE (22:51 ora Romaniei): Intr-un discurs de acum cateva minute, presedintele SUA, Donald Trump, nu a mentionat si nu condamnat atacul terorist, doar a facut apel la buna intelegere intre americani
UPDATE (23:01 ora Romaniei): Primarul orasului Charlottesville anunta ca, pabna acum, sunt cel putin 19 raniti grav si o persoana a decedat in urma atacului terorist
UPDATE (13.08.17; 04.49 ora Romaniei); Atacatorul a fost numit de autoritatile americane. Este vorba despre James Alex Fields Jr, in varsta de 20  de ani, din Maumee, Ohio. El este inregistrat ca republican din anul 2016. In prezent el este in retinut in stare de arest fara drept de cautiune.
UPDATE (13.08.17; 05.55 ora Romaniei): Mama atacatorului confirma ca fiul ei se afla in Virginia pentru un mars al Suprematiei Albilor dar afirma ca fiului ei nu este capabil de acte violente.