Breaking News: Un florestean acuza in direct ferma de pui pe Radio Somes !

Poate ca, suntem intr-o faza in care autoritatile statului sunt obligate sa ia masuri sau sa plece. Daca nu se intelege nici acum ca nu mai tine, incepe sa devina o situatie grava. Anuntam ieri ca Iarna nu-i ca vara.*click aici*

Iata ca un om simplu acuza in direct existenta unei gropi in interiorul proprietatii Amareto Impex SRL, in care se arunca mortaciuni, iepuri morti, gaini moarte. Avand in vedere ca in ultima perioada ma inunda greata cand ma gandesc la ferma si gunoaie, sper ca spusele lui Aurel, sa ajunga la organele de inspectie si control ale Statului, cara sa isi faca treaba. 

Pentru ca repet, mi-e greata de ce se intampla azi in Romania, nu voi continua, ci voi lasa inregistrarea ca proba materiala :

Primarul din Floresti acuza presiuni asupra APM Cluj, si totodata acuza nerespectarea ciclului de masuratori, in vederea obtinerii autorizatiei de mediu, 90 zile 24 h din 24, conform legislatiei europene si a aquis-ului comunitar.

Totodata, acesta anunta deja ca va avea loc intocmirea unei plangeri penale, in situatia in care legislatia in materie de autorizari nu va fi respectata.

Vocea Clujului va elabora documentatii de informare a DSP, APM, GNM, ANAF, care vor inainta, sau nu,vom vedea !,  prefectului judetului Cluj, elementele mentionate, in vederea luarii unei decizii.

Amintim tuturor art. 97 cod penal :

(1) Fapta funcţionarului public care, în exercitarea atribuţiilor de serviciu, nu îndeplineşte un act sau îl îndeplineşte în mod defectuos şi prin aceasta cauzează o pagubă ori o vătămare a drepturilor sau intereselor legitime ale unei persoane fizice sau ale unei persoane juridice se pedepseşte cu închisoarea de la 2 la 7 ani şi interzicerea exercitării dreptului de a ocupa o funcţie publică.

(2) Cu aceeaşi pedeapsă se sancţionează şi fapta funcţionarului public care, în exercitarea atribuţiilor de serviciu, îngrădeşte exercitarea unui drept al unei persoane ori creează pentru aceasta o situaţie de inferioritate pe temei de rasă, naţionalitate, origine etnică, limbă, religie, sex, orientare sexuală, apartenenţă politică, avere, vârstă, dizabilitate, boală cronică necontagioasă sau infecţie HIV/SIDA.

Detalii: http://legeaz.net/noul-cod-penal/art-297

Foto : Otilia Muresan

Related posts