Breaking News : Postul de televiziune BBC, invitat la Floresti. Cluj

Corespondentul ad-hoc si prietenul meu  Gheaja Marcel, a furnizat un amplu material despre situatia fermei din Floresti, Cluj,  aflata in mijlocul unei arii locuite, din Romania.

Atat investigatiile, cat si demersurile jurnalistice au ajuns in posesia BBC. Marcel Gheaja, jurist florestean, este masterand la Coventry University, Regatul Unit al Marii Britanii. Un numar de 68 de materiale de investigatii media, privitor la situatia fermei de pui din Floresti, dar si al  autorizarilor de locuinte intr-o zona de restrictie sanitara, vor face „deliciul” presei internationale. Iata ca pe langa problema gunoaielor, o alta „marlanie” cu impact va pune Romania, in speta Florestiul, judetul Cluj, intr-o situatie delicata, in presa internationala.

Vocea Clujului va va tine la curent.

The British Broadcasting Corporation (Corporația Britanică de radiodifuzare), acronim frecvent utilizat, BBC, este una din cele mai mari companii de televiziune din lume și cea mai importantă companie de televiziune britanica, finanțată din bani publici.

BBC World Service (sau BBC WS) transmite în 33 de limbi, după cum urmeză: albaneză, arabă, azeră, bengali, birmaneză, engleză pentru Caraibe, cantoneză, franceză pentru Africa, hausa, hindi, indoneziană, kinyarwanda/kirundi, kirkiză, macedoneană, mandarină, nepaleză, pashto, persană, portugheză (pentru Brazilia), română, rusă, sârbă, sinhaleză, somaleză, spaniolă pentru America latină, swahili, tamilă, turcă, ucraineană, urdu, uzbecă și vietnameză.

Radio BBC WS poate fi ascultat pe unde scurte, pe FM în 154 de capitale ale lumii, iar o selecție de programe este preluată de aproape 2.000 de posturi FM și de unde medii în toată lumea.