Breaking News : Florestenii vor sa dea foc fermei de pui, daca va fi avizata !!!

Suntem in posesia unor materiale „incendiare” :

Pe unul din grupurile din Floresti, Traiesc in Floresti-Cluj, administrat de Uiliaky Iosif, moderat de „celebra” Iulia Ungureanu, o prezenta vie impotriva primarului din Floresti, reactiile florestenilor sunt paroxistice dupa aflarea din presa a vestii ca ferma de pui va fi autorizata si  va intoxica din nou Florestiul. Violenta limbajului, ar trebui sa genereze o supraveghere atenta din partea organelor abilitate.

Astfel, unii floresteni fac deja aprecieri, ca dupa gunoaie, va arde si ferma. Nesupunerea civica este evidenta, atacurile la adresa lui Craciun sunt inimaginabile.

De data aceasta, Florestiul nu mai este masa amorfa, pe care s-o executi cand doresti. Craciun este chemat sa locuiasca la 11,22 m de ferma. Nu putem reda, din deontologie profesionala, numele celor care nu mai suporta coruptia, asa cum afirma si trec la masuri extreme. Florestenii vor sa devasteze ferma, il numesc pe Craciun spagar, si mentioneaza ca arde bine.

Pe alte grupuri, se doreste ca de luni, fiecare masina sa circule cu 30 km/h, in semn de protest, la ora 8 dimineata. Pe termen neliminat.

Experimentul pe Floresti pare sa esueze. Injurat si blestemat, scos de fortele de ordine din mainile participantilor  la dezbaterea publica de la Floresti, acesta pare ca vrea sa se razbune, desi nu are nici sprijinul prefectului si nici pe cel al directorului Moisescu, de la DSP Cluj.

Craciun pare un tip speriat, care stie ca strada invinge totdeauna. Iar actualmente, nu mai are nici o „vulpe” adevarata care sa-i tina spatele, dupa plangerile DNA care au inceput deja, dupa spusele unor surse extrem de bine informate.

N.R. Solicit Politiei sa protejeze perimetrul fermei, zi si noapte,deoarece situatia este tensionata, iar in situatia unui incendiu, poate avea loc extinderea incendiului la blocurile de locuit, aflate la 12 m de ferma !. 

Fac un apel la calm si ratiune !