Breaking News : Exclusiv :Horia Sulea nu mai suporta mizeria, nici la propriu, nici la figurat ! Salprest intra in Floresti !

Contactat telefonic, Horia Sulea ne-a declarat in exclusivitate ca incepand cu 1 februarie Quatro Eco Salub nu va mai opera in Floresti ! Salprest va opera de urgenta, pentru a salva o situatie efectiv critica, lasata in urma de Quatro Eco Salub !

Se pare ca vineri, in jurul orei 14:28, Livia Baica a transmis ca nu mai poate ridica gunoiul,in Floresti in scris,  dupa ce in decursul saptamanii trecute Primarul Horia Sulea i-a cerut imperativ de cateva ori ridicarea deseurilor menajere.

Raspunsul a fost un zambet sfidator insotit de un non-combat vizibil !!! 

La ora 18 :00, vineri,  a avut loc o discutie cu patronul Salprest Rampa, domnul Jenucu Veres, care a acceptat sa ridice la acelasi pret gunoiul, in Floresti,  cu recuperarea creantelor.

Initial, Horia Sulea a convocat pe marti, o sedinta cu toti administratorii si factorii de decizie din Floresti, pentru recuperarea creantelor, dar lipsa de interes din partea Quatro Eco Salub, modul defectuos de management, reliefat de toata presa clujeana, a catalizat decizia primarului de a renunta la amatorismul Quatro Eco Salub si a apela la o firma serioasa !

Florestiul se curata de tot ce a fost rau in trecut. Iata ca sub mandatul Horia Sulea, respiram aer curat, in 2 saptamani nu vom avea gunoaie,  Fany e demult istorie pentru floresteni, avem o varianta la E60, in drumul spre casa !

Contactat telefonic, domnul Jenucu Veres a confirmat stirea ! Vom avea parte, in sfarsit, dupa aproape 10 luni, de normalitate, curatenie si redobandirea demnitatii in Floresti !One Thought to “Breaking News : Exclusiv :Horia Sulea nu mai suporta mizeria, nici la propriu, nici la figurat ! Salprest intra in Floresti !”

  1. Gabriel Blazsani-Batto

    Articol nesemnat, bazat pe o declaratie… Seamana a spam, a publicitate, a cult de personalitate. Subtire Vocea Clujului…

Comments are closed.