Breaking News : Cobarzan versus Cobarzan

Astazi, desantul organelor Staului asupra fermei Bravinvest denota ca Dacian Ciolos este adevaratul premier al Romaniei din ultimul secol.

Cine greseste, trebuie sa raspunda, chiar daca pare ca nimic si nimeni nu-l va putea deranja, niciodata, pe patronul fermei de pui. Atitudine de baron local, “cu sprijin de la domnul Suciu”, imi povestea un lucrator al fermei. Care Suciu, intreb. Cum, nu-l stii pe Suciu, politistul ? Ramane inmarmurit ca nu-l stiu pe domnul Suciu. Am vrut sa ranjesc si eu la el sa-i spun vreo doua, ca am un biblioraft intreg despre conexiunile fermei, dar m-am abtinut.

In seara asta, a mirosit din nou, dar fara forta. Dimensiunea caracatitei care implica autorizari de blocuri si ferme este cel mai bine reliefata in cele ce urmeaza :

Distanta intre ferma si unul din blocurile construite de domnul Cobarzan este sub 1000 m ?!, ceea ce constituie o incalcare a ordinului 119/2014, fata de propria ferma !!!

Daca ar fi sa se dea in judecata pentru autorizatia de edificare a blocului proprietate, zona Subcetate, ar fi un proces Cobarzan versus Cobarzan ? Dau si DREPT LA REPLICA !

Premierul Dacian Ciolos i-a solicitat Prefectului Judetului Cluj sa verifice legalitatea functionarii Fermei de Pui Floresti si a carui AUTORIZATIE INTEGRATA DE MEDIU a EXPIRAT pe DATA de 20.06.2016!

 

Prefectul Gheorghe Vuscan a dispus constituirea unei comisii mixte de verificare a legalitatii functionarii Fermei de Pui din Floresti, iar aceasta a descins in aceasta dimineata la sediul agentului economic. Dupa finalizarea verificarilor comisia va prezenta Prefectului, prin grija Agentiei Judetene pentru Protectia Mediului Cluj, un raport continand constatarile si masurile necesare pentru respectarea legalitatii, conform floresti24.info. Comisia constituita :

  • Silvia Fabian – consilier superior, Institutia Prefectului – Judetul Cluj
  • Grigore Craciun – director executiv, Agentia pentru Protectia Mediului Cluj
  • Mihai Moisescu Goia – director executiv, Directia Sanatate Publica Cluj
  • Ioan Oleleu – director executiv, Directia Sanitara Veterinara si pt. Siguranta Alimentelor Cluj
  • Onaciu Maria – Directia pentru Agricultura a Jud. Cluj
  • Marius Tudorel Trita – comisar sef, Comisariatul Judetean al Garzii Nationale de Mediu
  • Gheorghe Coman – inspector sef judetean, Inspectoratul Judetean in Constructii Cluj.

Related posts