Boc nu a fost denuntat de Udrea

Potrivit stiripesurse.ro, Elena Udrea s-a prezentat vineri dimineață la Curtea Supremă. Fostul ministru al Turismului este audiată în dosarul Gala Bute.

Avocații Elenei Udrea au cerut ca Emil Boc, Cătălin Predoiu, dar și Dorin Cocoș să fie audiați cu privire la tot ce s-a întâmplat cu privire la organizarea Galei Bute.

Udrea a fost trimisă în judecată și a vorbit în nenumărate rânduri despre acuzațiile de corupție ce i-au fost aduse. Din momentul în care a început acest scandal de corupție, Udrea a respins categoric fiecare acuzație ce i-a fost adusă de procurorii DNA.

În dosar au mai fost deferiți justiției și fostul ministru al Economiei Ion Ariton, fostul președinte al Federației Române de Box — Rudel Obreja, Tudor Breazu — administratorul terenurilor de la Nana deținute de Elena Udrea, Ștefan Lungu — fost consilier al Elenei Udrea, Gheorghe Nastasia — fost secretar general în Ministerul Dezvoltării Regionale și Turismului, Ana Maria Topoliceanu — fost director al Companiei Naționale de Investiții, Dragoș Marius Botoroagă — administratorul unei firme.

Potrivit DNA, Udrea ar fi coordonat un sistem prin care persoanele cele mai apropiate ei, și anume Lungu, Topoliceanu, Nastasia și Breazu, au primit, cu știința sa, sume de bani de la reprezentanții unor societăți comerciale pentru a le garanta plata la timp a lucrărilor finanțate de ministerul pe care îl conducea.

Fostul ministru al Turismului, Elena Udrea, a reacționat la informația cum că l-ar fi denunțat pe fostul premier, Emil Boc, precizând pe pagina sa, că „nu l-a acuzat de nimic, cu atât mai puțin nu l-a denunțat”:

Related posts