Azi, de la ora 20 -22 pe 102,2, sunt pe Napoca FM in direct cu Adrian Munteanu la Janistock !

„LA MULȚI ANI, oameni buni! Episodul 1 din sezonul 3 (ep. 27, per total), tot despre politica, vin și nemurirea sufetului (despre sexul îngerilor, în episodul viitor, când sper să vină dl. Andrei Pleșu…), cu Horia-Eugen Cristea , „vocea străzii”, un bărbat matur și conectat la realitatătile minunatei noatre țări!
JANISTOCK este o emisiune „despre nimic” ( Jerry Seinfeld, I missed you bro…!), un omagiu adus libertății, un „show” (vorba vine) LIVE, găzduit de Napoca Fm, un concept unic realizat si prezentat de Adrian Munteanu, în fiecare vineri seara între 20:00 si 22:00, yada, yada, yada!
Primul „sezon” s-a desfașurat de-a lungul toamnei anului 2013, ce vremuri…! Emisiunea poate fi ascultată ONLINE si pe internet, pe NAPOCA FM, butonul de „LIVE”. Ascultătorii ne pot cere piese sau intra în discuție, în direct, la numărul 0264585888 . Make Love, not war!
ÎNREGISTRĂRILE EMISIUNILOR pot fi ascultate aici:https://m.mixcloud.com/adrian-munteanu2/ ”

Am realmente onoarea sa fiu invitat de un om care il apreciez mult, Adrian Munteanu, om de afaceri, scriitor, care detine printre altele cluburile renumite New Janis si MyWay.

Nu cred ca am avut vreodata trac, indiferent cu cine am stat de vorba. Astazi, e altceva, interlocutorul meu e alta clasa. Cine il cunoaste personal, stie asta. Un om de cultura, cu steiff.

Vom incerca impreuna, azi, de la 20-22, autentici fiind, sa spunem lucrurilor pe nume, asa cum am facut-o de multe ori fara a fi intr-un studio de radio. Suntem oameni pe care viata, ne-a surprins placut, dupa primele 10 minute de discutie intre 4 ochi.

Fara sa stiu, eu eram clientul lui Adi Munteanu, deoarece muzica si spiritul cluburilor lui mi se potrivea si mi se potriveste. Cred ca merita sa ne sunati si sa va expuneti vise, realitati, trairi, tot ceea ce doriti voi.

Keep in touch. Merita, stiti ca mint rar…