Asasinarea economica a Romaniei, in plina desfasurare. Atentat la siguranta nationala !

Cuprumin Abrud este o companie din România al cărei principal obiect de activitate îl constituie extracția de minereuri metalifere neferoase. Activitatea principală a Cuprumin este extracția și prepararea minereurilor cuprifere din zăcământul Roșia Poieni, cu valorificarea concentratului cupros și a metalelor prețioase.

Zăcământul de cupru de la Roșia Poieni este estimat la 900.000 de tone (60 la sută din rezerva României de cupru), lucru care permite continuarea exploatării pe o perioadă de cel puțin 20 de ani. Acționarul unic — statul român prin Ministerul Economiei, Comerțului șiRelațiilor cu Mediul de Afaceri — a stabilit pentru CUPRU MIN SA obiectivul strategic de a exploata în mod sustenabil pe termen lung rezervele de minereuri neferoase, cu efect de regenerare economică a industriei specifice și cu impact pozitiv semnificativ în dezvoltarea durabilă a mediului economic, social și cultural din zona geografică de prezență, în
calitate de companie de stat organizată și condusă conform prevederilor legale și bunelor practici de guvernanță corporativă., se arata pe site-ul institutiei.

Cupru Min a semnat în octombrie 2017 un contract pe doi ani cu o companie din Hong Kong reprezentată tocmai de Wang Yan, care a apărut și a câștigat licitația de la Abrud!, arata investigatia jurnalistului Tolontan, pe tolo.ro

MAFIOTUL CHINEZ WANG, CĂRUIA I S-A RETRAS ÎN 2014 CETĂȚENIA LA CEREREA SRI CA ”PERICOL PENTRU SIGURANȚA NAȚIONALĂ”, ARE AZI CONTRACT PE 100% DIN PRODUCȚIA DE MINEREU DE CUPRU A ROMÂNIEI!

 

Cine este Wang, in cele ce urmeaza. Dosarul Shangai

În 2011, ambasadorul Chinei la București, Liu Zengwen, și prim-ministrul României, Emil Boc, și Wang Yan au inaugurat ”China Town”, în Afumați.

În 1999, Wang Yan a primit cetățenia română sub numele de Alexandru Ioan, arata comisarul.ro.

Numele său apare și în investigația lui Cătălin Tolontan privind o rețea de prostituție care în 2005 exploata minore, fiind invocate inclusiv fimări cu polițiști români care făceau sex. În 2009 DIICOT a închis un caz disjuns, fără ca Wang Yan sau ofițerii români din acest dosar să fie trimiși în instanță. Pentru cunoscatori, dezvoltarea mai jos in dosarul Shangai.

SRI a cerut în 2012 retragerea cetățeniei lui „Alexandru Ioan, pe numele anterior Wang Yan, în temeiul articolului 32 alin (1) din Legea nr. 21/1991, care prevede retragerea cetățeniei.

În 2013, președintele Autorității Naționale pentru Cetățenie dispune retragerea cetățeniei, invocând art. 3, literele f) și l) din Legea Siguranței Naționale, ceea ce înseamnă că Alexandru Ioan a făcut parte din organizații care s-au ocupat fie cu ”subminarea, sabotajul sau orice alte acțiuni care au ca scop înlăturarea prin forță a instituțiilor democratice ale statului ori care aduc atingere gravă drepturilor și libertăților fundamentale ale cetățenilor români sau pot aduce atingere capacității de apărare ori altor asemenea interese ale țarii ”, fie cu ”acte de distrugere, degradare ori aducere în stare de neîntrebuinţare a structurilor necesare bunei desfăşurări a vieţii social-economice sau apărării naţionale”, arată tolo.ro.

”Când am fugit din București și am ajuns acasă, la câteva zile, a venit unul dintre cei trimiși de chinezi și a bătut cu pumnii și picioarele în ușă. Am stins lumina și am stat așa ore întregi”Declarația uneia dintre victimele obligate să se prostitueze, dosar 719/D/P/2005 investigatie click aici

Pe 27 mai 2009, la doar două săptămâni după ce cazul ofițerilor de la Shanghai este clasat, Bureșin se pensionează din SRI.

Este trecut în rezervă alături de alți patru generali SRI.

Contractul din octombrie 2017 prin care Cupru Min vinde toată producția sa către Merlion, firmă în numele căreia semnează Wang Yan.

Mai multe detalii, pentru vizualizarea contactului, aici.

Vor lua tot. Deoarece rezistenta civica in Romania nu exista, deoarece SRI este discreditat prin masuri de tip mafiot.

Poza : cuprumin.roLeave a Comment