Asa cum am estimat, Blaga la DNA. Urmeaza Basescu ?

In data de 05-09-2016,  prietena mea astrologa, spunea ( vezi “Toamna lui Blaga, Ponta si Ghita” ) despre trioul Ghita-Ponta-Blaga, vezi aici

Vasila Blaga a fost citat la DNA Ploiești în calitate de suspect. Acuzațiile sunt de corupție care are viza perioada 2009-2012.

”Nu știu despre ce este voba. Nu pot să comentez”, le-a declarat politicianul jurnaliștilor prezenși la intrarea în sediul DNA Ploiești.

Potrivit Digi 24, Blaga este acuzat de trafic de influenta. Ar fi vorba de comisioane de 10% din valoare unor contracte publice, sumele s-ar ridica la cateva sute de mii de euro.

Surse judiciare susțin că e vorba de bani pentru campania electorală și că denunțătorul ar fi patronul Tehnologica Radion. Surse apropiate anchetei au declarat că acesta ar urma să fie audiat într-un dosar de trafic de influenţă, faptele fiind comise în perioada 2009-2012. În această perioadă, Blaga ar fi intervenit pentru acordarea unor contracte în mod preferenţial, au mai precizat sursele citate pentru Agerpres.

Ar fi vorba de denunțuri făcute în închisoare. În dosar ar mai putea fi audiată și Elena Udrea.

Vasile Blaga ar fi fost citat la DNA Ploiești într-un dosar nou, de trafic de influență. Acuzațiile vizează perioada 2009 -2012, când Vasile Blaga era parlamentar și ministru de Interne (2009-2010). Este vorba despre un contract din bani publici, potrivit unor surse judiciare.

Dupa Udrea, Gurzau, Blaga, se pare ca in famiglia portocalie se da sah la “rege”.

Regele este extrem de nervos, parca se aude in aer zgomot de catuse.

Related posts