Aquapark pentru masini la intrarea vestica in Cluj-Napoca

Avem di tati…apa, coada, injuraturi, blocaje, salarii mari,  si-l avem si pe acarul Paun in rol de Cosas. Adica ala care a cosit iarba a blocat Clujul o zi.

“Din cate ne-a transmis personalul nostru de interventie care s-a deplasat la fata locului in aceasta dimineata, se pare ca in zilele trecute cineva a cosit tot versantul acela dintre breteaua care urca in Manastur si pod. Ploaia de azi noapte si de azi dimineata a spalat toata iarba care a acoperit, a blocat recipientii de scurgere de sub pod. Canalizarea a fost blocata de toata iarba cosita care a fost spalata de pe versantul respectiv. De azi dimineata echipa a decolmatat gurile de canaliare iar scurgerea apei a inceput sa functioneze de atunci”, a afirmat Lucian Coritoru reprezentantul CAS pentru Ziar de Cluj.

Avand in vedere planul urbanistic general, la intrarea in Cluj-Napoca s-a hotarat construirea unui Aquapark pentru masini, pentru ca noroiul adus de floresteni in capitala culturii sa dispara.

In acest sens, s-a dispus ca sa fie cosita iarba de pe versantul de la Colina si imprejurimi, in asa fel, incat sa infunde canalizarea de sub pod. O masura gandita fara alocare bugetara, constituind totodata o limitare de viteza pentru cei care isi iau bolizi si alearga printre masinile blocate in trafic. Lacul nu-i asfalt, iar iarna nu-i ca vara.

Nu oricine stie sa coseasca. Trebuie omul potrivit la locul potrivit. Pe vremuri, daca Emil Boc ar fi fost chemat la fata locului, sa analizeze modul in care s-a cosit, niciodata nu s-ar fi infundat canalele. Ar fi facut probabil totul, pentru ca iarba cosita sa ajunga in alt loc decat canalele patriei.

Avem olimpici la fizica, chimie, avem oameni inteligenti in Romania. Nimeni nu se poate pune insa, cu inteligenta aplicata a fostului presedinte Traian Basescu, care, daca ar fi fost primarul Clujului, ar fi facut Somesul navigabil, azi cu siguranta. Probabil, situatia traficului din Cluj-Napoca ar fi fost astazi rezolvata, iar domnul primar Emil Boc ar fi putut sa se mandreasca cu o noua realizare, ridicand muncipiul Cluj-Napoca pe cele mai inalte culmi de progres si civilizatie, neprecupetind nici un efort, pentru ca locuitorii din Venetia sa fie invidiosi pe clujeni. Totodata, am fi putut dezvolta o scoala navala la Cluj-Napoca, sub jurisdictia directa a Institutului de Marina.

Propunem ca sa nu se mai coseasca iarba, decat sub directa indrumare a unui om care are studii aprofundate in domeniu.

Acesta este un pamflet si trebuie tratat ca atare. Informatiile sunt desprinse din mintea unui jurnalist rebel, care astazi, si-ar fi dorit sa faca o baie. Si…a facut-o.

 

Related posts