APM Cluj aplica legea in mod diferit fata de Bravinvest SRL, in comparatie cu APM Alba Iulia ?

Alba Iulia este in Romania. Cluj-Napoca este in Romania. Faci investigatii si constati ca s-ar putea sa ai nevoie de un psihiatru. Deoarece legea este intr-un fel la Alba Iulia si diferita la Cluj, pentru aceeasi firma, Bravinvest SRL.

Bravinvest cere autorizarea de mediu de la APM Cluj si revizuirea autorizatiei la Alba Iulia. Dar, cerintele de publicare in mass-media difera ca de la cer la pamant.

Astfel, Alba Iulia parca tine de Europa, iar Clujul parca este sub influenta fratelui de la rasarit. Pai de ce, coane ?

alba-iulia

Mai sus scrie negru pe alb  anunturi consecutive in mass-media( 10 anunturi consecutive consecutive in presa locala precum si la radio si TV) si prin afisare la sediul Primariei Lunca Muresului, urmand a transmite catre Agentia pentru Protectia Mediului Alba documentele  doveditoare privind anunturile efectuate,

La Floresti, desi exista un cotidian local Monitorul de Floresti, care se distribuie gratuit, in format tiparit, nu a aparut absolut nimic. A aparut un anunt intr-un chenar mic din Monitorul de Cluj, editia tiparita si gata.

Astfel Bravinvest reuseste performanta chiar sa bata Google, ca sa nu apara cu dezbaterea publica pe motorul de cautare, deoarece e simplu, google nu a indexat decat articolele de pe Stiri de Cluj, Gazeta de Cluj(care a preluat de pe pagina primarului Florestiului) si Vocea Clujului. Daca cineva stie pana la data aparitiei aricolului vreo televiziune sau un radio, chestii serioase, unde sa fie mediatizata dezbaterea sa, il rog sa  imi spuna ca-s prost.

Amintesc ca mai sunt 5 zile pana la dezbatere, ca azi probabil au fost chestiuni importante la APM, nu sa transmita SC Bravinvest SRL sau administratorului judiciar, ca in 5 zile sa transmita 10 anunturi consecutive, chestie care sincer, nu o vad posibila.

Asta ar fi interesanta ca speta si pentru Consiliul pentru Combaterea discriminarii, cred, nu ma pricep la legi, ca-s jurnalist, nu-s avocat.

Deci florestenilor le este interzis dreptul la informare publica, pe cand cei din Lunca Muresului au dreptul consecutiv, deci in efect domino, ca sa folosim un limbaj din presa, pentru a lua la cunostiinta de o decizie.

Poate asa e legal , eu stiu doar sa scriu. Dar intreband ieri sau alaltaieri 10 floresteni, nu stia decat unul de dezbatere, de pe facebook.