Alin Tise sparge diversiunea si manipularea din jurul fermei de pui din Floresti

Totul are o limita. Atunci cand are profesionisti ca sa-l reprezinte, floresteanul de rand simte ca e cetatean. Iata ca azi, 19 iulie 2016, Alin Tise reda normalitatea florestenilor. Da, nu este de data asta nici o diversiune, vorbim de o investitie de 150 de milioane de euro, Spitalul de Urgenta,  pusa in pericol de ferma cu miros de mort de la Floresti. 

DSC08736DSC08734

“Dar ferma a fost prima” comenteaza pe cate un grup unul care nu scrie bine romaneste. Diversiune in care s-a “investit”, de la infiintare. Pai asa, daca se mergea calare inainte de a se folosi masina, de ce nu se interzice circulatia masinilor ? Calul a fost primul. Lasand gluma la o parte, avem in sfarsit un Presedinte de Consiliu Judetean, ca pe Oleleu sau Seplecan nu e cazul sa-i enumar. Stiti si voi de ce. 

Alin Tise a lovit necrutator prin declaratiile sale, care stim deja din trecut ca intotdeauna devin fapte :

Consiliul județean Cluj vrea să facă un Spital Regional de Urgenta, iar locatia este foarte aproape de aceată ferma de pui. Noi avem PUZ-ul aprobat, așteptam doar banii. Spitalul va dezvolta și alte componente de spital, avînd un teren de 16 ha. Nu pot compromite o investiție de 150 de milioane de euro pentru  o ferma. Am luat deja contact cu Direcția de Sănătate publica, cu Agenția pentru protecția mediului și cu Primaria din Floresti și vom face tot ce putem ca ferma să nu mai functioneze în actuala locație. Avem argumente legale, există hotărâri de Guvern care specifica faptul ca fermele de pui nu pot funcționa în interiorul zonelor locuite. Nu vom putea construi un spital lânga o ferma de pui. Avem in vedere și viețile celor peste 10.000 de oameni care locuiesc în acel cartier,  este inuman.  Argumentul lor a fost mereu că ferma a fost înaintea cartierelor, acum avizele au expirat și trebuie sa îndeplineasca alte condiții pentru a obține un  aviz nou. Imi doresc că această ferma să nu mai fie avizata. Am cerut instituțiilor abilitate în emiterea avizelor să respecte toate procedurile, să verifice  dacă ferma îndeplinește condițiile pentru a fi avizata” a declarat Alin Tișe”

Inregistrarea audio, spune totul. Ascultati-o si dati-o mai departe. Numai asa putem invinge !

Related posts