Alin Tise face dreptate : Dan Tamas, schimbat de la D.G.P.S.A.C.

Se contureaza o imagine excelenta a lui Alin Tise, omul care nu iarta incompetenta si bataia de joc din clujeni. Dan Tamas, o “alta intrebare”,  a PSD, pleaca, sper eu cel putin, definitiv de la DGASPC, executat scurt, pe buna dreptate, de Alin Tise.

Incompetenta manageriala, abuzurile, au fost reflectate amplu de presa de investigatie clujeana, in ce il priveste pe Dan Tamas. Are dreptul sa explice judecatorilor de ce tine varstnicii in picioare. Dar va raspunde si in fata organelor abilitate, pentru alte aspecte, ce tin de drumul banilor, de la Stat, sifonati, se pare, in mod execrabil.

Am aratat si abuzurile la adresa persoanelor bolnave, altele pensionate de boala. Este o buna lectie pentru cei care cred ca politica si partidul  ii apara de orice. Pana la urma, in cazul lui Dan Tamas, biciul lui Dumnezeu a fost Alin Tise.

Ar fi de dorit ca pe langa DNA, sa avem politicieni care sa isi asume lupta. Altfel, vom ramane cu miscari de strada, care nu pot inlocui opozitia politica, inerta.

Singurul om din PNL, care a facut cu adevarat opozitie, fara multe povesti, a fost Alin Tise. La nivel national sau local, PNL are nevoie de adevarati luptatori. Altfel, va fi ca in campania electorala, un non combat, salvat de societatea civila prin miscari de strada. Acestea nu pot dura la nesfarsit. Strada a obosit, USR se cearta, PNL nu exista cu exceptia a 2-3 organizatii.

PNL, daca vrea sa mai conteze in Romania, sa aleaga cu capul limpede. Nu dupa criteriul a fost din vechiul sau noul PNL.

Conteaza ca omul ales sa fie un adevarat leader, prin faptele sale.

Nu vad la nivel national un politician mai bun ca Tise pentru presedentia PNL.