Alex : Nu pot sa cred ca imi traiesc copilaria in putoare !

alex

Pentru prima oara rabufnesc : Baga-ti mirosul unde vrei, dar nu in plamanii copiilor, militiene !

Da, un copil frumos, cu suflet de cristal, nu poate sa doarma. Vrea o copilarie in care sa nu puta a rahat de pui. A postat pe facebook, la 00 : 15. Auzi, guvernul Romaniei ? Auzi, Ponta ? Auzi, Iohannis ?

Am scris si m-am batut pentru copiii din Floresti. N-am banii militianului, dar am prieteni avocati plini de bani si bine pregatiti.

Ceea ce nu fac autoritatile de la Bucuresti, Garda de Mediu sau DSP, este ceva ce nu se uita si nu se iarta : nu le pasa de copiii acestei comunitati. Aici ati gresit : M-ati atins in punctul acela nevralgic, in care lupt impotriva oricui, Indiferent de modalitate legala si durata.

Ati inteles gresit : nu vreau reclama de la societatea cu blocuri din Subcetate ca sa nu se vada ca as lua de la Amareto, Bravinvest srl. Nu mai cautati printre prietenii mei. Prefer sa crap de foame decat sa mananc pui. Sau sa iau reclama prin interpusi de la unul ca tine !

Lasa-l pe Codin Samoila in pace ! Are mai multa onoare ca intreg PSD-ul la un loc ! Si nici nu distruge copilaria cuiva.

Mai, e clar ?