Academicianul A.T. Bogdan, pe a carui frunte scrie „coruptie „

Dosar penal : 19160/3/2016

infracţiuni de corupţie (Legea nr. 78/2000) Art. 13 din L.78/2000 cu apl. art. 35 al. C.P., cu apl. art. 5 C.P.

BOGDAN ALEXANDRU Inculpat
ACADEMIA ROMÂNĂ FUNDAŢIA PATRIMONIU BUCUREŞTI Parte civilă

As putea scrie despre academicianul care are mainile umede de frica poate carti intregi. Daca cineva s-ar apuca sa ii verifice calitatea academica, ar ramane surprins. 

Denumit academicianul copy-paste, acesta avea prostul obicei sa rupa bucati din cartile confratilor, sa le puna la un loc, sa construiasca puzzzle-uri cu ele si asa sa apara noi carti. Muncea Ingeborg Bogdan, prima lui sotie, pentru  cartile lui. A distrus familia unui coleg, promitand marea si sarea actualei sotii. 

Relatia cu academicianul Davidescu, care i-a fost „primul sau al doilea tata„, l-a propulsat in mediul academic. Dupa ce a trecut pe la Biotehnos S.A., a infiintat o filiala la Cluj, a fost implicat in scandalul diplomelor false alaturi de Dolfi Drimmer. Director la Centrul national de Reproductie si Selectie al animalelor,  acesta a intrat cu stangul in lumea mare a afacerilor Bucurestiilor, Clujul nefiind un mediu prielnic pentru academicianul corupt. 

Ministru pentru 3 zile al Agriculturii

Propus ministru al Agriculturii in guvernul Radu Stefan, ca membru de frunte al Pntcd, acesta a fost devoalat de subsemnatul si Traian Basescu, deoarece era un traseist recunoscut, fost membru PUNR, apoi PSD. Anul 1997 il gaseste ca si mare taranist.

Este interesant cum a castigat o bursa Humoldt inainte de 89, ce i-a fost recunoscuta dupa caderea regimului comunist in Romania. Serviciile pe care le-a facut unor nuclee de interese vor fi subiectul urmatoarelor articole.

Copiii academicianului, bursieri de frunte DAAD. Actualmente cetateni germani.

Fostul posesor al unui apartament tip buncar antiatomic inainte de 1989, pe strada Tasnad, in Cluj-Napoca, acesta considera ca are de mancare gratie congelatoarelor aflate sub apartament, pline ochi cu pui si oua de la Avicola, timp de o luna in cazul unui atac atomic. In barter cu teze de doctorat, pe care le scriau angajatii de la USAMV.

Patul academicianului, avea picioarele prinse in sapa din podea, pentru a conferi rezistenta celor 150 kg ale marelui om de stiinta. 

Interesant este traseul banilor academicianului si modul in care si-a pus averea la adapost. Vom face un adevarat serial despre legaturile acestuia si ale unor membrii ai familiei sale, unii dintre ei castigandu-si  cetatenia germana pe baza unor calomnii aduse autoritatilor romane.

Vom reveni cu documente.