6 km gatuire de trafic in Floresti din cauza conferintei de presa a lui Dinu Criste

Pe mailul redactiei, a sosit un comunicat de presa din partea PSD Cluj.

Bună ziua

Astăzi, 31 mai, dl. Augustin Dinu Criste va susține o conferință de presă în Florești. Plecarea spre Florești se va face de la sediul PSD Cluj, începând cu ora 13.00. Semneaza PSD.

 

Din cauza aglomerarii participantilor la Conferinta de presa, traficul pe Eroilor s-a blocat complet. Au fost instituite masuri suplimentare de protectie, cerandu-se si sprijinul unui maior SPP. Sau nu stiu exact de unde, asa se aude prin sat.

Bisericile din Floresti au batut de la ora unu incontinuu clopotele, pana la sosirea preafericitului Dinu Criste, insotit de coloana de ziaristi participanti la conferinta de presa. Nu stim daca pentru el, sau sa alunge norii.

Conform ziarului floresti-gilau.ro,  ” la marea conferință de presă a PSD, cu transport asigurat din Cluj, deci nu glumă, s-au prezentat cam 142 de ziariști. A fost nevoie de 5 autobuze să îi aducă la Florești. și candidatul PSD, Dinu Criste a vorbit 3 ore despre administrație. Lucruri concrete, nu bălării…Iar duminică a înregistrat 78% din voturi….

Și marmota învelea ciocolata…Adevărul e că absolut nici un ziarist nu a  fost curios de Dinu Criste. Așa căconferința s-a anulat! S-or fi săturat oamenii de prostiile debitate de acesta în ultimele săptămâni. S-or fi convins și ei că realitatea e la ani lumină de poveștile dinuiste croșetate cu iz comunist. Până la urmă, aproape oameni, aproape candidat, aproape conferință de presă, aproape popă, aproape om de afaceri, aproape membru MISA, aproape familist, aproape ziarist, aproape constructor….Aproape…..dar mai e cale lungă.”

AMIN !

N.r. E un pamflet, ploua si ma plictisesc.

 

 

Related posts